Chalet Les Lupin

Vrijstaand huis in de Franse Alpen. In het dorp Le Clot nabij Allemont op 1000 mtr. hoogte met prachtig uitzicht op de ski / mountainbike gebieden van l?Alpe d?Huez, Oz en Vauyjany en het bergmassief Des Grandes Rousses

WIFI-toegang in het huisje

voor 11 personen
Prijs : 1 500 € de week

Huisbeschrijving : Het huis is compleet ingericht voor 6 personen. Het bevat een salon, eetkamer, keuken, TV. 3 slaapkamers met ieder 2 stuks 1 persoonsbedden. Badkamer met ligbad en douche alsmede een aparte toiletruimte. Garage met opslagruimte en plaats voor 1 auto.

Winter activiteiten : Op 20 auto minuten van de skistations Oz en Vaujany (Massief de Grand Rousses) en l´Alpe d´Huez met 250 Km ski piste´s, Ski school, kindergarden en kinderdagverblijf. Met mogelijkheden van boswandelingen, Langlaufen, skiën en snowborden.

Zomer activiteiten. Fietsen met veel bekende cols uit de Tour de France op fiets afstand (l´Alpe d´Huez, Galibier, Glandon, Croix de Fer), Mountainbiken met afdalingen tot wel 39 km lengte (gratis bus vanaf Allemont naar OZ) vanaf de Pic Blanc en diverse soorten berg en bos parkoersen, zeilen, windsurfen alsmede wildwatervaren en raften in de nabije omgeving. Bergwandelingen direct vanuit het huis.

Minimum verblijf 4 dagen buiten schoolvakanties.

Prijs 11 slaapplaatsen

• Prijs :

900 € / week

• In december :

1 500 € / week

met mogelijkheid om apart appartementen te huren,
appartement niveau 1, 5 slaapplaatsen 500 euro de week
appartement niveau 2, 6 slaapplaatsen 600 euro de week

In het winterseizoen wordt u de som van 100 euro voor het elektriciteitsverbruik (verwarming en water) voor het hele huis gevraagd.

Huishouden : 70 euros.
Storting : 500 euros.

Hoe berijkbaar. Vanaf Lyon naar Grenoble en dan richting Briancon afslag 8 richting stations de Oisans dan de borden Allemont volgen, in Allemont linksaf richting Allemont Eglise dan richting le Clot.

Chalet Les Lupins - Mr et Mme Teppa - 3345 route des hameaux - 38114 Allemont - Tél. 06.80.06.71.95 ou 04.76.80.76.88 - contact@chalet-leslupins-allemont.com